Retraites

Winter stilte weekend retraite

4–6 februari 2022


Geniet van een heerlijk yoga en meditatie weekend in stilte, rust en ruimte in winterse sferen. We verblijven in een mooie gerestaureerde boerderij (‘de Hof’) gelegen in de prachtige natuur van de Achterhoek. Verdiep je yoga & meditatie, versterk je mindfulness en kom weer in contact met de natuur.

Al eeuwenlang hebben de verschillende wijsheid tradities de waarde van retraite erkend. Tijd in retraite doorbrengen geeft ons de mogelijkheid om even uit de complexiteit van het leven van alledag te stappen en diep te kunnen luisteren naar lichaam, hart en geest. Dit weekend biedt je de ruimte en praktische begeleiding om dat te kunnen doen. Door yoga en mindfulness meditatie te beoefenen, te wandelen in de natuur en ook te rusten, in de vruchtbare atmosfeer van stilte.

De beoefening van yoga en mindfulness is reinigend voor lichaam en geest. Stilte beoefenen ondersteunt de zuivering van de geest en wordt, om die reden, al duizenden jaren gedaan. Tijdens dit weekend kun je meerdere yoga- en meditatie sessies per dag verwachten. Tussendoor kun je wandelingen maken in de directe omgeving van de Hof, maar je kunt ook lekker rusten in de tuin.

 


Onze geliefde kok Els (www.madebyels.nl) zal weer heerlijke vegetarische gerechten en baksels voor ons maken, die het proces van reiniging ondersteunen. Lekker en gezond! In de winter slaapt de natuur. Alles is stil en terug getrokken. De winter is het seizoen van rusten. niet alleen voor de bomen, planten en dieren, maar ook voor ons. Een typisch yin-seizoen, en uitgelezen moment om je in stilte een paar dagen terug te trekken.

Bereid je voor op een mooi weekend in stilte waarin je tijd neemt voor jezelf, en tot rust kunt komen. Je ontwikkelt weer nieuwe inzichten en gaat een beetje als een ander mens weer terug naar huis. Er is zorgvuldige begeleiding in de meditatie- en yogabeoefening en daarom is dit weekend geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars.


Hof van Kairos

We verblijven op deze mooie Hof, een prachtige retraiteplek in de natuur van de Achterhoek, waar je kunt verstillen, je wezenlijk ontspannen en jezelf hervinden. De Hof van Kairos ligt in een prachtig oud landschap, het coulisselandschap van Winterswijk. Door de afwisseling in beplanting en bebouwing heeft dit het intieme en omhullende karakter van een toneel met coulissen. Het past perfect bij de beschutte en welkome plek die de Hof van Kairos is.


PRAKTISCHE INFO

Wie Annemieke van Noort
Wanneer vrijdag 4 februari (vanaf 16.00 uur)  t/m zondag 6 februari 2022 (afsluiting na de lunch)
Voor wie Dit weekend is geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars
Waar Hof van Kairos, Winterswijk
Kosten inclusief 2 overnachtingen, 6 maaltijden, koffie/thee, en alle yoga- en meditatie sessies: € 495 voor een 1-pers. kamer.
Gezien de corona situatie kunnen alleen 1-persoons kamers geboekt worden, mogelijk verandert dit in de loop van het jaar. 
Groepsgrootte max.12 deelnemers
Inschrijven bij Annemieke via: info@sahayoga.nl

 

Belangstelling?

Neem contact op met Annemieke  via  info@sahayoga.nl. Je bent van harte welkom!                           

Winter stilte weekend retraite
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief