Retraites

Stilte weekend retraite met Annemieke

28-30 mei 2021


Geniet van een heerlijk yoga en meditatie weekend in stilte op een mooie gerestaureerde boerderij (‘de Hof’) gelegen in de prachtige natuur van de Achterhoek. Kom tot rust te midden van de bomen en bloemen en het vriendelijk ruisen van de populieren. 

Stilte beoefenen ondersteunt de zuivering van de geest en wordt, om die reden, al duizenden jaren gedaan. Tijdens dit weekend kun je meerdere yoga- en meditatie sessies per dag verwachten. Tussendoor kun je wandelingen maken in de directe omgeving van de Hof, maar je kunt ook lekker rusten in de tuin. Els zal weer heerlijke vegetarische gerechten en baksels voor ons maken, die het proces van reiniging ondersteunen. Lekker en gezond!
 

In het voorjaar wordt niet alleen de natuur wakker, ook aspecten van onszelf die in de winter ‘slapende’ waren, worden wakker. Ook wij beginnen weer aan een cyclus van vernieuwing en groei. Bereid je voor op een mooi weekend in stilte waarin je tijd neemt voor jezelf, en tot rust kunt komen. Je ontwikkelt weer nieuwe inzichten en gaat een beetje als een ander mens weer terug naar huis.
 

Er is zorgvuldige begeleiding in de meditatie- en yogabeoefening en daarom is dit weekend geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars.
 


Hof van Kairos

We verblijven op deze mooie Hof, een prachtige retraiteplek in de natuur van de Achterhoek, waar je kunt verstillen, je wezenlijk ontspannen en jezelf hervinden. De Hof van Kairos ligt in een prachtig oud landschap, het coulisselandschap van Winterswijk. Door de afwisseling in beplanting en bebouwing heeft dit het intieme en omhullende karakter van een toneel met coulissen. Het past perfect bij de beschutte en welkome plek die de Hof van Kairos is.


PRAKTISCHE INFO

Wie Annemieke van Noort
Wanneer vrijdag 28 t/m zondag 30 mei 2021
Voor wie Dit weekend is geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars
Waar Hof van Kairos, Winterswijk
Kosten inclusief 6 maaltijden, koffie/thee, en alle yoga- en meditatie sessies:
€475 p.p op basis van een 1-pers. kamer,
€410 p.p op basis van een gedeelde  2-pers. kamer 
Groepsgrootte max.12 personen
Inschrijven bij Annemieke via: info@sahayoga.nl

 

Belangstelling?

Neem contact op met Annemieke  via  info@sahayoga.nl. Je bent van harte welkom!                           

Stilte weekend retraite met Annemieke
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief