Retraites

Relax & recharge day retreat

zaterdag 21 mei en 2 juli


Heb je behoefte aan echte 'me-time'? Diepe ontspanning in je drukke leven? Een dag helemaal voor jezelf? Kom dan naar de relax & recharge day retreat van Balancea. Laat je meenemen onder de liefdevolle begeleiding van Britta, ontspan diep en laad jezelf weer op met een dag vol selfcare.

Open voor iedereen die een "JA dat is voor mij!" voelt. Er is geen ervaring met yoga nodig. Je bent welkom precies zoals je bent!


Programma

Je bent welkom vanaf 9:45 met thee, koffie en iets lekkers. Om 10:00 beginnen we met een korte meditatie en maken we kennis met elkaar. We zullen stil staan bij je intentie voor de dag en de kracht van het gebruik van een Sankalpa tijdens de yoga nidra. Daarna volgt een fijne zachte hatha yoga les met een heerlijk diep ontspannende yoga nidra met geurbeleving. Er zal de hele dag door ruimte zijn voor het delen van ervaringen. 

Voor de lunch zullen we verwend worden door de heerlijk gezonde en vegetarische creaties van Ellen & Basil van Holy Basil Catering. Na de lunch zullen we even bewegen met o.a. een wandeling door het prachtige Laren en de nabije natuur. 
 

 

De middag staat helemaal in het teken van diepe ontspanning voor je hele systeem. Ervaar een bijzondere deep relaxation in combinatie met een aroma & sound journey. Laat je liggend op de grond helemaal onderdompelen in de ervaringen van je zintuigen en kom helemaal tot rust met deze ultieme vorm van ontspannen.

Na afloop kun je onder het genot van een kopje thee langzaam weer landen, is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen en je intentie te bekrachtigen en deze vol nieuwe energie mee naar huis te nemen. Rond 16:00 zullen we de dag gezamenlijk afronden. 


PRAKTISCHE INFO

Wie Britta Hall
Wanneer zaterdag 21 mei en/of 2 juli van 10:00 - 16:00
Waar the livingroom yoga, Kerkstraat 9 in Laren
Kosten €99 single ticket, €175 duo ticket, incl. vegetarische lunch (prijs per dag)
leerlingen van Ananda €15 korting
Inschrijven je kunt je inschrijven door op een van de twee links te klikken:
Single ticket Relax & recharge day retreat 21 mei
Single ticket Relax & recharge day retreat 2 juli
Duo ticket Relax & recharge day retreat 21 mei
Duo ticket Relax & recharge day retreat 2 juli
Kortingscode leerlingen Ananda: Ananda15


Belangstelling?

Neem contact op met Britta via brittasimone@gmail.com. Je bent van harte welkom!                           

Relax & recharge day retreat
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief