Retraites

Midweek stilte retraite met Annemieke

8-11 maart 2021


Geniet van de stilte, de rust en de ruimte op een mooie gerestaureerde boerderij (‘de Hof’) gelegen in de prachtige natuur van de Achterhoek. Verdiep je yoga- en meditatie beoefening en versterk je mindfulness. Kom weer in contact met de natuur en jezelf.

Stilte beoefenen ondersteunt de zuivering van de geest en wordt, om die reden, al duizenden jaren gedaan. Zeker in tijden die veel van ons vragen is het geen luxe om in retraite te gaan, maar iets wat we onszelf kunnen gunnen. Bereid je voor op een mooi weekend in stilte waarin je tijd neemt voor jezelf en tot rust kunt komen. De yoga en meditatie sessies helpen je daarbij. Je ontwikkelt weer nieuwe inzichten en gaat een beetje als een ander mens weer terug naar huis. Elke dag zijn er yoga- en meditatiesessies en tussendoor kun je wandelingen maken in de directe omgeving en genieten van de natuur. Onze kok Els zal weer heerlijke vegetarische gerechten en baksels voor ons maken, die het proces van zuivering ondersteunen. Lekker en gezond! 
 

Er is zorgvuldige begeleiding in de meditatie- en yogabeoefening en daarom is dit weekend geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars.
 


Hof van Kairos

We verblijven op deze mooie Hof, een prachtige retraiteplek in de natuur van de Achterhoek, waar je kunt verstillen, je wezenlijk ontspannen en jezelf hervinden. De Hof van Kairos ligt in een prachtig oud landschap, het coulisselandschap van Winterswijk. Door de afwisseling in beplanting en bebouwing heeft dit het intieme en omhullende karakter van een toneel met coulissen. Het past perfect bij de beschutte en welkome plek die de Hof van Kairos is.


PRAKTISCHE INFO

Wie Annemieke van Noort
Wanneer maandag 8 t/m donderdag 11 maart 2021
Voor wie Dit weekend is geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars
Waar Hof van Kairos, Winterswijk
Kosten inclusief 9 maaltijden, koffie/thee, en alle yoga- en meditatie sessies:
€580 p.p op basis van een 1-persoons kamer.
In verband met de corona situatie kun je alleen een 1-persoons kamer boeken.
Groepsgrootte max.10 personen
Inschrijven bij Annemieke via: info@sahayoga.nl

 

Belangstelling?

Neem contact op met Annemieke  via  info@sahayoga.nl. Je bent van harte welkom!                           

 

Midweek stilte retraite met Annemieke
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief