Retraites

Herfst weekend stilte retraite

23-25 okt


Al eeuwenlang hebben de verschillende wijsheidstradities de waarde van retraite erkend. Tijd in retraite doorbrengen geeft ons de mogelijkheid om even uit de complexiteit van het leven van alledag te stappen en diep te kunnen luisteren naar lichaam, hart en geest. Dit weekend biedt je de ruimte en praktische begeleiding om dat te kunnen doen. Door yoga en mindfulness meditatie te beoefenen, te wandelen in de natuur en ook te rusten, in de vruchtbare atmosfeer van stilte.

Tijdens dit weekend kun je meerdere yoga- en meditatie sessies per dag verwachten. Tussendoor kun je wandelingen maken over het landgoed, maar je kunt ook simpelweg rusten, even helemaal niets doen. In deze herfst retraite werken we met het thema 'transformatie' dat, in de ogen van de Taoïsten verbonden is met dit seizoen. De natuur ondergaat een transformatie die ook wij, in lichaam, hart en geest kunnen ervaren. Hoe kunnen wij leren het ‘oude’ los te laten en zo ruimte te maken voor ‘het nieuwe’?

Bereid je voor op een mooi weekend waarin je tijd neemt voor jezelf, tot rust komt en kunt genieten van de natuur en de met aandacht bereide maaltijden. Els zal weer heerlijke vegetarische gerechten en baksels voor ons maken, gebaseerd op de groenten en het fruit van het seizoen. Lekker en gezond. En Annemieke verzorgt de zorgvuldige begeleiding in de meditatie- en yogabeoefening. 


Landgoed Bleijendijk

We verblijven op landgoed Bleijendijk in een karakteristieke boerderij die is omgebouwd tot een fijne, eenvoudige groepsaccomodatie met een grote keuken en gezellige eet- en woonkamer met aangrenzende grote tuin. Er zijn 6 slaapkamers voor 2 personen.
 


PRAKTISCHE INFO

Wie Annemieke van Noort
Wanneer vrijdag 23 t/m zondag 25 oktober 2020
Voor wie Dit weekend is geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars
Waar Landgoed Bleyendijk, Vught
Kosten early bird (opgave vóór 1 juli 2020) €395 p.p op basis van een 2-pers. kamer, ná 1 juli €410 p.p op basis van een 2-pers. kamer, inclusief maaltijden, koffie/thee, en yoga- en meditatie sessies.
Groepsgrootte max.12 personen
Inschrijven bij Annemieke via: info@sahayoga.nl

 

Belangstelling?

Neem contact op met Annemieke  via  info@sahayoga.nl. Je bent van harte welkom!                           

Herfst weekend stilte retraite
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief