Retraites

Herfst stilte weekend retraite met Annemieke

7-9 okt


Geniet van een fijn yoga en meditatie weekend in stilte, rust en ruimte. We verblijven in een mooie gerenoveerde hoeve gelegen in een prachtig oud landschap in de Achterhoek.

Al eeuwenlang hebben verschillende wijsheid tradities de waarde van retraite erkend. Tijd in retraite doorbrengen geeft ons de mogelijkheid om uit de complexiteit van het leven van alledag te stappen en diep te kunnen luisteren naar lichaam, hart en geest. Zeker in deze tijd waarin we door grote veranderingen gaan, kan het helend zijn om je even terug te trekken en stil te worden. Jezelf weer een beetje hervinden.
 

In deze herfst retraite werken we met het thema “transformatie” dat, in de ogen van de Taoïsten, verbonden is met dit seizoen. De natuur ondergaat een transformatie die ook wij, in lichaam, hart en geest kunnen ervaren. Hoe kunnen wij leren het ‘oude’ los te laten en zo ruimte te maken voor ‘het nieuwe’? Tijdens dit weekend kun je meerdere yoga- en meditatie sessies per dag verwachten. Tussendoor kun je wandelingen maken in de directe omgeving, maar je kunt ook simpelweg rusten, even helemaal niets doen. De met aandacht en zorg bereide vegetarische maaltijden van Els, zijn onderdeel van het ritme van de dag en sluiten ook aan bij de groenten/fruit van het seizoen. Lekker en gezond!
 

Bereid je voor op een mooi weekend in stilte waarin je tijd neemt voor jezelf, en tot rust kunt komen. Je ontwikkelt weer nieuwe inzichten en gaat een beetje als een ander mens weer terug naar huis.
 


Hof van Kairos

We verblijven op deze mooie Hof, een prachtige retraiteplek in de natuur van de Achterhoek, waar je kunt verstillen, je wezenlijk ontspannen en jezelf hervinden. De Hof van Kairos ligt in een prachtig oud landschap, het coulisselandschap van Winterswijk. Door de afwisseling in beplanting en bebouwing heeft dit het intieme en omhullende karakter van een toneel met coulissen. Het past perfect bij de beschutte en welkome plek die de Hof van Kairos is.


PRAKTISCHE INFO

Wie Annemieke van Noort
Wanneer vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober 2022
Voor wie Dit weekend is geschikt voor zowel nieuwe als meer ervaren beoefenaars
Waar Hof van Kairos, Winterswijk
Kosten inclusief 6 maaltijden, koffie/thee, en alle yoga- en meditatie sessies:
€495 p.p op basis van een 1-persoons kamer.
Groepsgrootte max.14 personen
Inschrijven bij Annemieke via: info@sahayoga.nl

 

Belangstelling?

Neem contact op met Annemieke  via  info@sahayoga.nl. Je bent van harte welkom!                           

 

Herfst stilte weekend retraite met Annemieke
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief