Online lessen

Op deze pagina vind je algemene info over onze online yogalessen. Zie hier ons lesrooster Ben je lid van Ananda? Dan kun je net zo vaak als je wilt thuis online lessen volgen van je favoriete docenten. Zowel live via Zoom als on demand op het tijdstip dat het jou uitkomt. Ben je nog geen lid? Kijk op onze pagina tarieven voor een overzicht van de mogeljkheden om je in te schrijven.

Klik op de foto voor een impressie van de online lessen:


 

Hoe werkt het?

Je kunt de lessen eenvoudig live volgen via je laptop, tablet of smartphone. Je hebt verder alleen het programma Zoom nodig en een meeting ID en password. Ga naar onze pagina helpdesk online lessen voor alle praktische info, tips en FAQ's om je hiermee te helpen. Als leerling van Ananda krijg je van ons de meeting ID en het password.


On demand lessen

Je kunt onze online lessen ook on demand volgen op een dag en tijdstip dat het jou goed uitkomt. Als leerling van Ananda krijg je van ons toegang tot Ananda On Demand, een database met meer dan 300 yogalessen. Zowel opnames van de online lessen, als ook audio en vidoe lessen. Alles in 1 database overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit meer een les te missen van je favoriete docent. 


Bewaak je eigen grenzen

Welke les je ook volgt, houd rekening met je grenzen en wees vriendelijk voor je lichaam. In onze online lessen is dat extra belangrijk omdat we je niet goed kunnen zien via het beeldscherm en daardoor niet kunnen begeleiden. Voelt iets niet goed, doe het dan niet en houd je beoefening zachter dan normaal. Ken je blessures en neem je eigen verantwoordelijkheid. 


Richt je eigen yogaplek in

Zorg voor een rustige plek waar je ongestoord yoga kunt beoefenen. En zorg dat je alles bij de hand hebt dat je nodig hebt, een zitkussen, een trui, sokken en dekentje om over je heen te leggen bij de eindontspanning en een flesje water. Als 't kan, koop dan een goede en duurzame yogamat. Bij Ananda hebben yogamatten van Manduka de Pro van 6 mm dik beneden en de Pro Lite van 4,5 mm dik boven. Onze zachtere en dikkere matten, speciaal voor mensen met rugklachten, zijn ook heel duurzaam en van Airex. Voor sommige lessen (yin, yin/yang en zwangerschapsyoga) heb je een bolster nodig. Wil je die aanschaffen dan kan dat bij Yoga Props Heb je niet zoveel te besteden, wees dan creatief. Een opgerolde deken kan ook dienst doen als bolster en misschien kun je een mat van iemand lenen of yoga doen op het vloerkleed. Ben je dol op onze rechthoekige meditatiekussens? Kijk dan eens op de site van the Happy Goddess in You. In de lessen soepele rug yoga gebruiken we rubberen strips en vilten matjes van de critical alignment yoga. Deze kun je echter ook vervangen door een handdoek op te rollen en onder je rug te leggen. 


We wensen je mooie lessen toe

We wensen je veel plezier, ontspanning en rust toe in de online lessenthuis in je eigen vertrouwde omgeving of waar je maar wilt.

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief