Lessen

Slow flow restorative yoga


Een fijne combi les om tot rust en tot jezelf te komen. We starten met slow flow yoga waarin je lichaam opwarmt en beweegt in een ontspannen flow van de ene naar de andere houding op het ritme van de adem. Daarna zit of lig je gedurende langere tijd in restorative houdingen, waarin je volledig wordt ondersteund door kussens, bolsters, blokken en dekens. Zo word je uitgenodigd om diep te ontspannen. 

In deze les maak je de overgang van denken en doen, naar voelen en zijn. Slow flow yoga is de ideale manier om op een rustig tempo kracht en flexibiliteit op te bouwen en het lichaam voor te bereiden op het restorative deel van de les. In slow flow yoga ligt de focus op ontspanning, ademhaling, concentratie en rust in de houdingen. Restorative yoga is de ultieme vorm van ontspannen en tot rust komen. Het werkt heel goed tegen stress, ontspant het zenuwstelsel en is goed voor het immuunsysteem. Deze vorm van yoga is de ideale manier om te onthaasten en dicht(er) bij jezelf te komen. De focus ligt op optimale ondersteuning en comfort voor het lichaam, waardoor het de kans krijgt om te helen en de mind tot rust kan komen. Restorative yoga verbetert je slaap en verhoogt de kwaliteit hiervan, heeft een gunstige invloed op de spijsvertering en ontspant de spieren. Je lichaam wordt flexibeler en je krijgt meer bewegingsvrijheid. 

 

Belangstelling?

Kijk hier in het lesrooster wanneer deze lessen gegeven worden en neem contact met ons op voor een gratis proefles. Je bent van harte welkom!

Slow flow restorative yoga
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief