Lessen

Hatha en yoga nidra


Een speciale les waarin hatha yoga en yoga nidra gecombineerd worden. Hatha yoga is de klassieke yoga waarin het gaat om balans tussen inspanning en ontspanning. In yoga nidra kom je in een diepe staat van ontspanning, waardoor je lichaam en geest de tijd krijgen om te herstellen en opladen.

De les begint met hatha yoga en eindigt met een yoga nidra van ongeveer 25 minuten in de liggende savasana houding. Graag je eigen deken mee nemen. Yoga nidra is een diepe ontspannings- en meditatietechniek ontwikkeld door Swami Satyananda van de Bihar School of Yoga in India. Nidra betekent slaap en de term yoga nidra verwijst naar een bewustzijnsstaat tussen wakker zijn en dromen.

Veel mensen staan tegenwoordig 24 uur per dag 'aan', slapen slecht en leven vanuit hun hoofd. Yoga nidra brengt je volledig tot rust en is een moment om te herstellen en opladen. Terwijl je ligt op je rug in savasana pendel je heen en weer tussen ontspanning en halfslaap. Dit heeft een weldadig ontspannende en vitaliserende werking en zorgt ervoor dat je dingen kunt verwerken en loslaten, zodat je je na afloop weer helder, opgeladen en vrij van spanning zal voelen. 

 

Belangstelling?

Kijk hier in het lesrooster wanneer deze lessen gegeven worden en neem contact met ons op voor een gratis proefles. Je bent van harte welkom!

Hatha en yoga nidra
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief