Cursussen

Veerkracht ontwikkelen in onstuimige tijden - online training

Vanaf 8 okt


Veerkracht is een cruciale kwaliteit in ons leven, vooral in de onzekere tijden die we nu meemaken. Moeilijkheden, obstakels en uitdagingen zijn deel van het leven. Hoe we ermee omgaan bepaalt voor een belangrijk deel hoe wij ons voelen. Zijn we snel angstig, of juist boos en verontwaardigd? Trekken wij ons terug of trekken we er juist op uit? Zien we de positieve kanten van verandering of rouwen we te lang om wat veranderd is? Of doen we het allemaal op z’n tijd?

Zijn we veerkrachtig genoeg om telkens wanneer we vallen, daarna weer op te staan? De uitdagende en voor veel mensen moeilijke periode van de COVID-19 pandemie, test ons allemaal een beetje. Hoe gaan we om met waar we mee geconfronteerd worden en ook: hoe houden we het vol? Nog altijd is onbekend hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en wat ons nog te wachten staat. Verandering kunnen wij niet tegenhouden, net zo min als dat wij moeilijke situaties kunnen voorkomen. Wat wij wel kunnen doen is werken aan onze veerkracht. Welke vaardigheden hebben wij daarbij nodig? Daarover gaat deze online training.
 

Treur niet. Wat je verliest, komt in een andere vorm bij je terug.
Rumi


We maken gebruik van mindfulness en meditatie, (boeddhistische) psychologie en onderricht uit deze traditie. Zelfreflectie, contemplatie en meditatie vormen het hart van deze training. We zullen 3 donderdagavonden van 19.00 tot 21.00 uur online bijeen komen, ieder vanuit het comfort van zijn/haar eigen huis. Na een inleiding, zal er een geleide meditatie zijn, een contemplatie/reflectie oefening, en aan het einde nog de mogelijkheid voor vragen stellen.

 

PRAKTISCHE INFO

Wie Annemieke van Noort
Wanneer donderdag 8, 15, 22 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
Waar online training
Kosten €65 
Inschrijven bij Annemieke via info@sahayoga.nl
Betaling Na inschrijving ontvang je de betalingsgegevens.

 

Belangstelling?

Denk je dat deze cursus wat voor je is? Wil je je inschrijven, of heb je vragen? Neem dan contact op met Annemieke via info@sahayoga.nl  Je bent van harte welkom! 

 

Veerkracht ontwikkelen in onstuimige tijden - online training
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief