Cursussen

Cursus Tune in!

vanaf 11 nov


‘Tune-in' op de signalen van binnenuit, ipv te reageren op de prikkels van buitenaf. Luister naar je lichaam en leer effectief omgaan met de energie die je hebt. In deze cursus richten we ons op het herstellen, opladen en opbouwen van energie. 

Zit of zat je in een burn-out of vergelijkbare situatie? Dan is dit misschien iets voor jou. Vind je kracht terug of versterk je kracht van binnenuit. Door middel van zachte yoga en mindfulness oefeningen, vergroot je je inzicht en word je bewust(er) van je huidige situatie. Gebruik de wijsheid van je lichaam, zodat je zodat je je natuurlijke veerkracht en balans weer terug vindt. We werken in een kleine groep en er is ruimte voor uitwisseling van ervaringen. Je kunt je proces bijhouden in een schriftje en thuis gebruik maken van de aangeboden oefeningen.

"Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt,
is niets in vergelijking met wat in ons ligt."
Ralph Waldo Emerson


PRAKTISCHE INFO

Wie Julie-Anne de Roeck
Wanneer maandag 11, 18 en 25 nov en 2 en 9 dec 2019 van 11.15 tot 13.15 uur.
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten € 150 voor 5 lessen van 2 uur. Korting mogelijk voor minima.
Inschrijven bij Julie-Anne via: j.roeck@upcmail.nl Voorafgaand aan je inschrijving is er een persoonlijk intake gesprekje.
Betaling graag vooruit op rekeningnummer NL22 INGB 0008482177 tnv J.A de Roeck/Aydin. Inschrijving is pas definitief na betaling.

 

Belangstelling?

Denk je dat deze cursus wat voor je is? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Julie-Anne via 06-4426 8006 of j.roeck@upcmail.nl Je bent van harte welkom!

Cursus  Tune in!
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief