Cursussen

Cursus Leven met Tao-2; yin-yoga en de 5 elementen

vanaf 20 feb 2021


In 2021 beginnen we met een vervolgcursus op de Leven met Tao; yin-yoga en de 5 elementen. Een jaarcursus in 5 delen. In deze cursus gaan we verder waar we gebleven zijn. Er zal meer ruimte zijn voor filosofische verdieping, Taoïstische adem- en bewegingsoefeningen, meditaties, visualisaties, Taoïstische poëzie en yin-yoga.

We komen bij elkaar in elk van de 5 seizoenen van het jaar en verdiepen ons in het element dat bij dit seizoen hoort en de meridianen die het meest actief zijn en sluiten daar onze beoefening op aan. We lezen de Tao-Te-Ching en reflecteren daarop en genieten van de Chinese poëzie over de natuur en de jaargetijden. We gebruiken yin-yoga houdingen om de meridianen van het seizoen te stimuleren en beoefenen qi-gong om de meditatie te ondersteunen.


Voor wie is deze cursus?

Voor diegene die de eerste cursus Leven met Tao; yin-yoga en de 5 elementen heeft gevolgd en interesse heeft zich verder te verdiepen. De groep zal bestaan uit max. 10 deelnemers.
 

"A good traveler has no fixed plans and no intent to arriving."
Lao Tzu

 

PRAKTISCHE INFO

Wie Annemieke van Noort
Wanneer zaterdag 20 feb 2021 (winter), 17 april (lente), 26 juni (zomer), 21 aug (nazomer) en 30 okt (herfst) van 14.00 tot 17.30 uur.
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten €265 
Inschrijven bij Annemieke via info@sahayoga.nl
Betaling Na inschrijving ontvang je de betalingsgegevens.

 

Belangstelling?

Denk je dat deze cursus wat voor je is? Wil je je inschrijven, of heb je vragen? Neem dan contact op met Annemieke via info@sahayoga.nl  Je bent van harte welkom!

Cursus Leven met Tao-2; yin-yoga en de 5 elementen
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief