Cursussen

Cursus Burn-out? Tune in!

vanaf 16 sep


Zit of zat je in een burn-out of een gelijksoortige situatie? Wil je effectief leren omgaan met je energie? Word je bewust en 'tune in' op de signalen van binnenuit, ipv te reageren op de prikkels van buitenaf. In deze cursus van 5 ochtenden richten we ons op herstellen, opladen en opbouwen van energie.

Vind je kracht terug of versterk je kracht van binnenuit. Door middel van zachte yoga en mindfulness oefeningen, vergroot je je inzicht en wordt je bewust(er) van je huidige situatie. Gebruik de wijsheid van je lichaam, zodat je efficiënt leert omgaan met de energie die je hebt. Deze serie is géén therapie, maar yoga en mindfulness gericht op mensen met een burn-out (of een vergelijkbare situatie). Er is ruimte voor uitwisseling, maar het proces bewaak je zelf. Je kunt je proces bijhouden in een schriftje en thuis gebruik maken van de aangeboden oefeningen.

"Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt,
is niets in vergelijking met wat in ons ligt."
Ralph Waldo Emerson


PRAKTISCHE INFO

Wie Julie-Anne de Roeck
Wanneer maandag 16, 23 en 30 sep en 7 en 14 okt  2019 van 11.15 tot 13.15 uur.
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten € 125 voor 5 lessen van 2 uur. Korting mogelijk voor minima.
Inschrijven bij Julie-Anne via: j.roeck@upcmail.nl Voorafgaand aan je inschrijving is er een persoonlijk intake gesprekje.
Betaling graag vooruit op rekeningnummer NL22 INGB 0008482177 tnv J.A de Roeck/Aydin. Inschrijving is pas definitief na betaling.

 

Belangstelling?

Denk je dat deze cursus wat voor je is? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Julie-Anne via 06-4426 8006 of j.roeck@upcmail.nl Je bent van harte welkom!

Cursus Burn-out? Tune in!
Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief