Buiten yoga

We geven buiten yogales! Heerlijk samen yoga doen in de frisse buitenlucht in een prachtige boomgaard en wijngaard. Met de wind in je haren, de zon op je huid en het gras tussen je tenen. Of lekker in de schaduw onder de bomen. Je kiest je eigen plek. Samen gronden, bewegen, ademen, yin en yang, inspannen en ontspannen en helemaal aankomen in het moment. Wat een heerlijk vooruitzicht! Doe je mee?

We hebben een prachtige plek gevonden voor onze buitenlessen! De biologische tuinderij Land en Boschzigt in 's Graveland. Op een paar km afstand van Ananda kunnen we weer samen yoga doen in de boomgaard en de wijngaard. Op beide plekken is zon én schaduw. Er komen lekker veel lessen. Zie hier ons nieuwe lesrooster. Zo bieden we je de mogelijkheid om weer volop bij te komen van alle corona stress en te werken aan je conditie, immuunsysteem, innerlijke rust en vooral: gevoel van levensvreugde en geluk!   


Hoe kan ik meedoen?

Als leerling van Ananda ben je van harte welkom! We mogen 15 leerlingen toelaten per les en je zult van tevoren moeten reserveren. Hoe doe je dat? Via ons reserveringssysteem momo yoga. Je kunt daarop inloggen en gelijk je buitenlessen reserveren. Dat kan vanaf een paar dagen van tevoren tot een half uur voor de les. Het is niet mogelijk om ver vooruit je lessen in te plannen. Zo houden we zoveel mogelijk ruimte voor iedereen om mee te doen. Kun je toch niet komen? Dan kun je de les tot een half uur van tevoren annuleren. Vergeet dit niet, anders gaat de les van je les tegoed af en zo maak je ook plaats voor een andere yogi die graag mee wil doen. Ben je nog geen lid en wil je toch meedoen? Schrijf je dan in voor zomeryoga.


Wanneer gaat een les niet door?

Kijk altijd voordat je naar de buiten yoga gaat op het lesrooster of de les doorgaat. Bij regen of heel slecht annuleren we de les vermelden dat in het rooster. Heb je gereserveerd voor de les? Dan krijg je van ons een mail over de annulering. De geannuleerde les zal niet worden afgeschreven van je les tegoed.


Hoe kan ik een gereserveerde les annuleren?

Je wilt een les die je gereserveerd hebt annuleren? Dat kan en is eenvoudig. Log in op de site van momo yoga en ga naar Mijn lesrooster. Daar zie je je gereserveerde lessen. Klik op het rode kruisje achter de les die je wilt annuleren en bevestig je annulering. Je kunt ook via de momo yoga app annuleren. Ga in het lesrooster naar de les die je wilt annuleren en klik op de groene button 'ingeschreven'., daarna verschijnt een blauwe button 'uitschrijven'.


Wat moet ik meenemen?

Neem in elk geval je eigen yogamat mee! En verder alles wat je nodig hebt om het jezelf comfortabel te maken. Een dekentje, warme sokken, petje, zonnebril, evt. een zitkussentje en een goed humeur! Neem verder je eigen flesje water mee, papieren zakdoekjes en handgel om je handen schoon te kunnen maken. Ook een grote doek kan fijn zijn om op te liggen bij de eindontspanning (ivm kruipende en kriebelende miertjes en andere lieve diertjes). 


Toilet

Zorg dat je voor je vertrek thuis naar het toilet bent geweest en je handen goed gewassen hebt. Op het landgoed zijn 2 toiletten (bij de Serre) die regelmatig schoon gemaakt worden en waar we gebruik van mogen maken in noodgevallen. 

CORONA MAATREGELEN 


Wat is het adres?

De buiten yogalessen worden van maandag- t/m vrijdagochtend gegeven in de boomgaard van biologische tuinderij Land en Boschzigt aan de Leeuwenlaan 34 in 's Graveland. Van vrijdagmiddag t/m zondag zijn de buitenlessen aan de overkant van de weg in de wijngaard van Land en Boschzigt, op landgoed Hilverbeek, Leeuwenlaan 11. Na afloop van je les kun je op de meeste dagen nog even je biologische boodschappen doen bij de landgoedwinkel of een kopje thee drinken met een broodje of wat lekkers erbij in de Serre. Uiteraard met anderhalve meter afstand.


Waar kan ik parkeren boomgaard?

Land en Boschzigt is vanuit Hilversum goed te bereiken met de fiets en ligt op een paar km van Ananda. We vragen je om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Je rijdt de toegangsweg op, langs de P van de landgoedwinkel en de P van de Serre, totdat je bij een bocht komt in de weg. Sla hier linksaf en parkeer je auto in de groenstrook links van de weg. Vervolgens loop je dit weggetje verder af langs het weiland met schapen en paarden richting de huisjes. Dan sla je linksaf en loopt voor de huizen langs naar de boomgaard. Je fiets kun je parkeren bij de ingang van de boomgaard. 


Waar kan ik parkeren wijngaard?

Voor de lessen in de wijngaard kun je parkeren op de P van landgoed Hilverbeek. Direct na het bruggetje rechtsaf. Je kunt daar ook je fiets stallen. De wijngaard ligt dan achter de slangenmuur. Heerlijk beschut.


Corona protocol

We vragen je om thuis alvast je yoga kleding aan te trekken, je eigen yogamat en andere yogaspullen mee te nemen en steeds anderhalve meter afstand te houden. Verder vragen we je om thuis te blijven bij (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts, ook als je huisgenoten deze klachten vertonen. Niezen in je elleboog en voor en na de les niet blijven hangen (geen groepsvorming). Let ook goed op teken, check jezelf na afloop goed en verwijder evt. teken met een speciale tekentang. Helaas is persoonlijk contact in de vorm van handen schudden, omhelzingen nog steeds niet mogelijk. Wat wel mag: lachen en bijpraten met elkaar. 


Mini retraite

Gun jezelf een mini retraite voor lichaam en geest en geniet van yoga, meditatie en mindfulness in de natuur. Wat een heerlijk vooruitzicht! Kom je ook?

Powershoot

Contact

info@anandayoga.nl
06-19 96 13 43

Nieuwsbrief